dijous, 24 de juny del 2010

Ssshhhhhhhhhhh!


Cliqueu per engrandir la imatge
Aprofito per dir-vos a molts dels qui
teniu els comentaris incrustats, que molts
no us podem deixar comentaris, si canvieu
l'opció, segurament sí que podrem comentar.
Em passa amb Leblansky, Maria (plastilina),
Marta MQ i algú altre que no recordo.

8 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Els teus poemes visuals, o poemes de paraules i formes, produeixen un impacte profund... més enllà dels significats. Directe a les emoicions... no deixen pensaments, deixen sensacions...

Gràcies, un dia més!

Pilar ha dit...

Un clar obscur ple de matisos, és la teva veu calmada i silenciosa...Com el vaivé d'una fulla just abans de fregar el terra.
Estic d'acord amb la Carme. Crees un món de sensacions.

maria ha dit...

Et superes cada vegada en el disseny...(no era la meva intenció,ni ho sabia.Què s'ha de canviar?Ho tinc configurat de manera que hi pot entrar tothom.)

lolita lagarto ha dit...

Maria, a vegades no puc comentar en alguns blogs i vaig buscar informació a google allà hi diu que quan l'opció dels comentaris és d'incrustat sovint no permet fer comentaris a alguna gent. Li vaig enviar mail a la Roser d'Antaviana (em passava el mateix) dient-li, i ho ha canviat, des de llavors ja puc deixar-li comentaris. Suposo que no sóc l'única a qui passa això... si ho vols canviar has d'anar a configuració i a l'apartat de comentaris et demana de quina manera els vols. Ei, si només et passa amb mi.. potser no et cal canviar-ho..!

maria ha dit...

Merci per la informació.Ho tinc configurat per a qualsevol fins i tot anònims però ja m'ho tornaré a mirar.^-^

Elfreelang ha dit...

Lolita felicitats feeeliiiCi-tats tats insuperable!
i perdoneu que m'hi fiqui....el que vols dir tu és els comentaris "incrustats" que remeten a una pàgina on t'has d'acreditar amb el compte de google.....l'altra opció és comentaris en una finestra emergent nova....la maria crec que ha entès una altra cosa...

zillahh ha dit...

Lolita, estic d'acord amb la resta de comentaris. Cada dia et superes més. Aquest poema em fa quedar-me fins i tot a mi, per uns segons, en situació de "stand-by". Jo també penso que que els teus poemes visuals omplen de sensacions.

lolita lagarto ha dit...

Elvira, gràcies pels aclariments, aquestes coses infotècniques a vegades em costen d'explicar...
Gràcies pels vostres comentaris també m'omplen de sensacions i molt gratificants!