dimecres, 14 de novembre del 2012

14-N











18 comentaris:

Garbí24 ha dit...

aquesta vaga tampoc servirà de res....esta demostrat que fins que no hi han desgràcies ningú es mou

novesflors ha dit...

El que no servirà de res és que tots ens quedem a casa conformats amb el que passa. Encara que siga un granet de sorra si es mou vent pot molestar als ulls.

Joan Vigó ha dit...

Servirà per una cosa: per estalviar els diners als empresaris. Al segle XXI una vaga no fa mal.

S'haurien de buscar altres formes més imaginatives per connectar realment amb la societat i deixar en ridícul al poder. Però, és clar, els sindicats viuen de subvencions i reprodueixen les estructures de poder de qualsevol partit polític. I així no imagina ningú. Només es fa pena.

lolita lagarto ha dit...

Joan, potser no servirà.. però a vegades per dignitat hem de mostrar el que pensem i el que sentim..mentre busquem una alternativa millor per combatre el que considerem injust i indigne..

NovesFlors, sí, més val si més no intentar que serveixi d'alguna cosa, i ser conscients que hem de buscar altres maneres de lluitar pels nostres drets que siguin més vinculants..

Joan, estic absolutament d'acord en què s'han de buscar d'altres formes més vinculants i que serveixin més clarament per fets concrets, dubto de l'utilitat pràctica de la vaga, però tot i així considero que l'estat de tot plegat és tan nefast i alarmant que cal expressar el desagrat d'una manera contundent, si no serveix per res pràctic com a mínim haurà servit per recordar i recordar-nos a tots plegats que no volem això, i potser quan veiem que no ha servit a efectes pràctics mirarem de buscar una altra manera de funcionar, encara que ara mateix no se m'acut quina manera... és la trampa d'aquest sistema, pots cridar i patalejar, però això no et dóna dret a rebre respostes per part d'aquells que actuen tan corruptament..

Mr. Aris ha dit...

aviat no caldra fer vaga perquè estarem tots a l'atur...
i els empresaris no s'estalvien diners amb una vaga, perquè si no poden servir comandes perden diners...avui a Barcelona era impossible pels transportistes i els repartidors...

Gemma Sara ha dit...

Potser si sortim al carrer a milions? Tot és provar-ho... fins ara!

Lluís Bosch ha dit...

Ara vinc de la manifestació de Barcelona, content de veure tota la gent que hi ha anat. Em pregunto si l'Artur també prendrà nota d'aquesta mani, així com ho va fer d'una altra de fa poc.
I també em plantejo si el meu vot cap a les seves urnes, perquè potser em quedaré a casa enlloc d'anar a votar per la seva sobirania dels rics.

lolita lagarto ha dit...

Aris,si seguim així cada vegada més aturats..i el problema és que els aturats encara ho tenen més difícil per fer valer els seus drets..

Gemma Sara, si sortim al carrer milions i som capaços d'unir-nos per aconseguir uns drets en què tots creiem, més enllà de les diferències de criteris en altres qüestions..

Lluís, cada cop es fa més difícil esbrinar quina és la millor utilització del vot, hores d'ara no en tinc ni idea de què acabaré fent, en tot cas sé el que no faré ni lligada de mans..

Unknown ha dit...

Jo estic convençuda que les vagues sí que serveixen encara que els resultats no es vegin de forma immediata. Va estar bé ahir a la manifestació veure tanta gent diferent.

Pel que fa al vot jo sóc de les que pensa encara que sí que cal. Encara tinc dubtes però l'opció de les CUP cada cop agafa més pes.

lolita lagarto ha dit...

Eulàlia, espero que tinguis raó i la/les vagues serveixin per alguna cosa pràctica més enllà de l'expressió d'indignació pel que està passant, tot i així crec que a més a més s'han de buscar d'altres maneres més àgils i efectives per aconseguir resultats, canvis reals en la manera de fer.
Tot i no ser nacionalista, he pensat en la possibilitat de votar les Cup perquè el programa de govern toca punts d'actuació molt directa com ara en el tema dels desnonaments.. també he pensat votar els anticapitalistes, però les darreres eleccions no van arribar a tenir cap representació parlamentària.. no sé, sempre m'ha costat votar, però aquesta vegada em resulta especialment difícil perquè es vota una paraula, independència sí o indepèndència no, i aquesta paraula sense un programa de govern darrera per a mi no té cap sentit..

Elfreelang ha dit...

Jo vaig fer vaga! però em fa recança que si no voten els d'esquerres ...els de dretes sempre van a votar....per descomptat votaré el 25N....

lolita lagarto ha dit...

Elfree, tens tota la raó les dretes sempre voten..i les esquerres no.. és per això que tot i ser difícil suposo que ho acabaré fent..

lolita lagarto ha dit...

Elfree, tens tota la raó les dretes sempre voten..i les esquerres no.. és per això que tot i ser difícil suposo que ho acabaré fent..

zel ha dit...

De res, no ens servirà de res... els darrers apunts, meravellosos, llàstima que no dóno a l'abast per comentar, bonica!

lolita lagarto ha dit...

Zel, a vegades fer coses no útils té molt de sentit,si més no esperem que serveixi per trobar noves sortides més efectives..
i.. moltes gràcies per llegir-me així..

rosana ha dit...

Una frase molt gran, bsts

lolita lagarto ha dit...

Rosana, i tant.. quasi infinita..!:)

Josep ha dit...

Dues setmanes després, què en queda??